Debut

publicerat i Livet;
Ja,idag har jag gjort debut som styrelseledamot i Ånge DHR. Jag har varit på årsmöte för Västernorrlands distrikt. Det var jag och vår ordförande (som råkar vara min pappa) som representerade Ånge avdelningen. Imorse vid halv tio kom pappa och hämtade mig, sen bar det av mot Hotell Höga kusten för möte och sen middag. Mötet kändes lite segt och det var en hel del gnäll från några av de som var med. Men på det stora hela var det kul att vara med.
Efter att mötet var avklarat så blev det middag, och oj vilken god mat det var. Jag fick grönsaksbiffar med färska örter, "lockiga" strips och ugnsbakade grönsaker. Efterrätten bestod av choklad och kola kaka, mangosorbet och grädde. Jag var så mätt att jag var osäker på om jag skulle gå eller rulla till bilen.

Nu är jag dock hemma igen och mättnaden har lagt sig något. Passade på att handla lite på City Gross i Bydalen också innan pappa släppte av mig här hemma. Bra att utnyttja de tillfällen då man har tillgång till bil.

Kvällen blir lugn, ska bara ligga hemma i soffan och må gott. Ska nog se på nån film tror jag, och läsa klart "Lasermannen - en berättelse om Sverige".

Puss

Kommentera inlägget här :