Lillebror 18 år.

publicerat i Livet;
Ja,nu är det så. Lillebror är inte liten längre. Idag fyller han hela 18 år. Jag känner mig som en gammal fossil. Sen att det bara är 11 dagar kvar tills jag fyller år gör ju inte saken bättre. Usch.. jag vill inte bli gammal. Inte än i alla fall.

Idag var jag ut på äventyr, jag tog bussen ut på Alnön för att hälsa på Annica som jag läste med på Ålsta. Satt där och fikade och surrade en massa skit. Hur trevligt som helst. Sen när jag skulle åka hem igen så fick jag en kjol av henne också,alltid lika trevligt med gratis kläder.

Imorgon ska jag på universitet och skolas in i receptionen, hoppas det går bra. Jag är så nervös så jag vet inte vad. Sen på kvällen ska jag till Erika och äta middag och se på film är det tänkt. Trevligt,trevligt.  Hoppas på att jag ska hinna med att träffa Ty också. Men det kan bli knivigt om jag ska hinna med allt. Skulle behöva klona mig.

Måste hitta en bra present åt lillebror också. Och ringa syrran och höra när de ska dit. Kan ju vara bra om vi kommer dit samtidigt.

Näe,nu ska jag spela betapet med Carro.

Puss

Kommentera inlägget här :