Skola,tvättstuga och fika.

publicerat i Livet;
Igår var det kursstart för medcinsk rehabilitering. Helt kanon att jag fick åka med Liza alldeles gratis. Guldstjärna till dig. Vi var uppe i Östersund vid tio och åkte hem vid tre. Helt okej dag. Bilresan hem var jättekul. Liza och Veronika som båda är äldre än mig satt och poppade till nån gammal nittiotals låt på stereon. Jag kände inte igen den och blev lite mobbad för att jag är liten. Men det gjorde inget, det var lika kul ändå.

idag har har jag tvättdag, det var på tiden. Jag har inte haft tid när det varit mina dagar på jag vet inte hur länge. Men idag så tog jag mig tid. Csn var snälla och gav mig lite pengar idag också. Så jag och Frida drog en repa på stan. Det slutade med att vi köpte matchande klänningar på Vero Moda, fast i olika färger och storlekar såklart. Hon är aningen mindre än mig. Sen åt vi afternoon tea buffé. Mumma i Hannas mage. Men tjurig som jag är så åt jag honungsmelon... så nu kliar det som skammen i halsen på mig. Men det var det värt. Honungsmelon är så gott.

Imorgon ska jag vara barnvakt ett tag är det tänkt. Sen ska jag ha en middagsdejt med Veronika innan vi ska iväg på info för student teatern. Tydligen ska vi improvisera på plats. Vilket jag absolut inte kan. Har inte spelat teater sen i sjuan. Det vill säga 1998 på våren.

Näe,nu ska jag pallra mig ner och hämta tvätten.

Puss

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av My:

Inte ska du ha dåligt samvete heller (: När jag är igång, så måste jag fortsätta.. Motivationen brukar inte sitta i så länge för mig. Trevlig helg tjejen!

Kommentera inlägget här :