Elvis,Viskan och lite mer

publicerat i Livet;
Oj då... nu var det ett tag sen jag skrev ser jag... ja,ja... har inte haft nån större ork att sitta här. Är vrålförkyld och hostar som en dåre. Men nu kan jag i alla fall prata nästan normalt. Har låtit som en kråka med talfel sen förra veckan.

Förra lördagen,11:e för att vara noga så var det då äntligen dags för DHR Ånges höstaktivitet, Elvis med Glada Hudik teatern. Vilken underbar kväll det var. Först god mat på Enjoy och sedan en helt otrolig föreställning på Tonhallen. Jag jublade, skrek, skrattade, klappade händerna som en dåre och sjöng med efter bästa förmåga... att jag efter föreställningen knappt hade röst nog att säga hej då till pappa var en liten bieffekt av det. Men det var det värt. Kunde ju sms:a honom i alla fall.

Ja, Viskan ja... de som har koll på mitt liv vet att det är en anstalt som ligger 5 mil från Sundsvall som jag praktikserade på när jag läste till behandlingsassistent. Det utnyttjade jag nu när det var dags att skaffa en referensarbetsplats till kursen vi läser nu. Så i onsdags var jag,Jenny och Liza dit och intervjuade den personalansvarige. Det var jättekul att åka dit och träffa alla vårdare igen.

Ikväll ska jag iväg på konferens med DHR Ung, det ska bli kul att få vara med lite mer. Peter kommer och hämtar mig vid halv fem, då drar vi upp på Södra för middag och mingel med de andra som ska vara med. Hoppas på att det faktiskt kommer att vara några i min ålder där, nog för att jag gillar att umgås med folk i alla åldrar... men ändå. DHR Ung innefattar alla under 45 år, konstigt nog. Men jag håller en tumme för att jag inte ska vara helt ensam under 30 år.

Näe,nu ska jag ta och skutta in i duschen... håret ser ut som ett skatbo.

Puss på A.

Kommentera inlägget här :