Halvtid

publicerat i Livet;
Ja,just det. Nu är det halvtid på min praktik. Jag och min handledare bestämde att jag skulle göra en extra vecka eftersom påsken gjorde att jag missade två dagar och att hon haft en del möten jag inte kunnat vara med på. Inte mig emot, ju mer tid jag är på arbetsplatsen desto mer lär jag mig inför mitt framtida yrkesliv. Plus att jag trivs väldigt bra med både arbetsplatsen och handledaren. Helt underbart. Jag har nog den bästa praktikplats man kan ha. Så är det bara.

Dessutom trivs jag väldigt bra med att bo här i Lillberg med Ante och Juni. Lugnt och skönt ställe och trevligt att slippa vara ensam varje kväll. Här är det alltid nån som håller mig sällskap. Är Ante på jobbet så är ju Juni hemma hos mig i alla fall. Mammas lilla bebba. (Ja, jag är lite fånig när det gäller mina djur...okej)

Har varit hemma i stan under helgen och kom tillbaka hit till lugnet idag vid tre. Igår var jag och fikade på stan med studiebrudarna + Lizas kompis Johan och Jennys son Lucas. Trevligt värre att träffa tjejerna, saknar ju mina brudar när jag är här borta. Men här finns Ludde och Anna, underbara tjejer de med såklart. Nu i veckan ska jag och Anna testa fiket i Ånge, det som inte är på Konsum. Det ska bli intressant, alltid kul att testa nya fik. Och jag ÄLSKAR att fika, så är det bara. Gottegris i själ och hjärta, det är jag det.

Näe,nu ska jag glo lite på tv innan det är dags att dejta kudden.

Puss då

Kommentera inlägget här :