Påsken

publicerat i Livet;
I onsdags hade jag sista dagen på praktiken innan mitt lilla påsklov. Detta för att min handledare skulle vara ledig på torsdagen och då finns det således inget för mig att göra på arbetsplatsen.

Så i torsdags var jag och Ante ute och gled med bilen, vi var till Bitte och Mikael och hälsade på och fick lite påskfika. Satt bra i magen det =)
Fredagen var vi + pappa till stan, detta för att jag skulle hämta lite saker (böcker) från lägenheten och kolla om jag fått nån spännande post, vilket jag inte fått. Vi passade också på att köpa en påsktårta och äka till Gunnar (extrapappa) och fika lite.

På kvällen var Emmlan och Crille hit ett tag, Emmlan bestämde sig för att sova kvar, och det får hon ju göra så ofta hon vill. Pappa var också här på kvällen, och vi åkte till Arne hela gänget och satt där och surrade ett bra tag.

Lördagen var lugn, fram till halv fem då vi (Ante, jag och pappa) begav oss till Carina för matintag. Trevligt värre, Carina och hennes bror Tord (även kallad Buppen) hade gjort iordning mat så det räckte till ett helt kompani. Gott var det, och mätt blev jag. Åt mig till paltkoma.

Igår söndag gjorde vi nästan inget alls. Pappa och Ante var och fiskade, men fick inget. Själv så låg jag hemma och glodde på tv och mådde gott. På kvällen hämtade vi upp Crille i Nedansjö och åkte och bowlade. Tur för Team Myrman att pappa var rätt duktig, jag råkar vara usel på bowling. Men det är kul. Men Team Nilsson (Ante och Crille) vann rätt stort. Ja,ja...

Idag har jag varit till världens bästa Ludde! Satt på balkongen och njöt i vårsolen och surrade en massa. Åh så underbart. Kvällen blir lugn, ska väl kanske plugga lite.

Puss då

Kommentera inlägget här :