I vindimmornas dal

publicerat i Livet;
Näe, så illa är det inte. Men jag sitter på Frösön (den som följt min blogg vet att jag ockuperat denna ö tidigare) och dricker vin med Emma. Åkte hemifrån vid ett med siktet inställt västerut. Anlände till uppförsbacken även känd som Östersund vid fyra och mötte upp Emma för matintag. Sushi! Som jag har längtat efter det. Underbart smarrigt och jag fick en lyckokaka för första gången i mitt liv. Spådomen (eller vad det heter) löd: Fortune cookies will keep you in shape. Jaha... jag ska alltså äta såna kakor för att komma i form... nog för att rund också är en form, men ändå.

Jag och Emma kom på ett bra sätt... jag cyklar helt enkelt till Östersund varannan helg och äter en sån kaka, på så sätt blir jag skitsmal och spådomen har rätt. Enligt Emmas kaka ska hon ut på kryssning, intressant eftersom hon inte visste om det.

Efter intag av en massa mat och varsin kaka så blev nästa anhalt Coop för frukost inköp och bär till kvällen. Sen bar det av mot Frösön och min egentliga ockupation inleddes genom att jag och min Ace(r) parkerade oss i soffan. Vinet korkades upp och alla diskussioner om karlar du kan tänka dig inleddes. Ett uppehåll i diskussionerna blev det dock när Lejonkungen 3 tittades på. "Gräv en tunnel, gräv gräv en tunnel...."  Allsång utbröt i soffan. Om man nu kan kalla två pers för allsång.

Ja,ja... nu sitter vi mittemot varandra vid köksbordet med varsin dator och bloggar. Nördar? Näe, inte alls.

Puss

Kommentera inlägget här :