Home sweet home

publicerat i Livet;
Efter min ockupation av Frösön så hann jag vara hemma i ett och ett halvt dygn innan det var dags att bege sig iväg igen.
När jag var hemma det där ett och ett halva dygnet så umgicks jag med min nya "kombo", ja min inneboende Nette som just nu ockuperar mitt vardagsrum. Men det får hon så gärna göra.

I helgen har varit hunnit med en hel del, i fredags var jag på skolan en sväng med Jenny. Sen in på stan för en fika med Johnny och Sara, ja Jenny var också med för den delen. En snabbrunda inne på In hanns också med innan jag tog bussen till Fränsta för att vara hundvakt hos L-G. Så fredagskvällen tillbringades i en soffa i Byn tillsammans med Micko och Zita, två underbara norrbottesspetsar.

Lördagen var jag också hos dem, halva dan. Hann med en minst sagt intressant promenad då jag bestämde mig för att gå med båda två samtidigt. När L-G kommit hem så skjutsade han mig till pappa där jag genast svidade om till myskläder och la mig i soffan och somnade ganska omgående. Mitt i en mening enligt pappa.

När Ante slutat jobba och varit hem en sväng så kom även han ner till pappsen och umgicks med oss. Sen kom jag på att jag nog ville sova hos Ante så vi åkte dit. Pappa var med en sväng han med, vi satt och spelade kort och surrade. Pappsen och jag drack varsin folköl. Party,party :P

Idag så sov både jag och Ante lääänge. Riktigt skönt. Sen låg vi och kollade på tv säkert en timme innan vi klev upp och  fikade lite. Vi tre så kom vi på att vi kanske skulle ta och äta innan jag skulle åka hem och han på jobbet. Skutt in i bilen och ner till Fränsta på Vagabondo. Ante, mitt hjärta bjöd på mat. Pappsen kom en sväng han med och var lite social.

Sen var det raka vägen upp till Ånge. Jag knatade in på Konsum och köpte en Ramlösa och en trisslott. Sen gick jag till allra bästaste vännen nånsin, Joel. Satt och surrade med honom innan det var dags att gå ner på station och möta Nette och sen ta tåget hit.  Nu är vi dock hemma, både jag och min kombo.
Imorgon är det dags för nya tag.

Oj vad långt det blev. Ja,ja... det får ni stå ut med.

Puss då

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Tomas P:

och trisslotten?

Kommentera inlägget här :