Ockupation av Frösön

publicerat i Livet;
Som titeln antyder så har jag ockuperat Frösön... ja, inte hela ön då förstås utan bara en madrass och en liten del av en kökbord i en lägenhet här. För att vara väldigt noga, Emmas lägenhet.

Anledningen till min ockupation är att jag råkar ha innedagar på campus här uppe. Och jag känner inte för att pendla... dels p.g.a kostnaden och dels p.g.a att jag då måste kliva upp stax innan jag somnat för att komma mig i väg i tid. Det känns inte allt för lockande måste jag erkänna. Plus att jag nu får spendera lite tid med Ems, alltid uppskattat. Från min sida iaf.

Imorgon är det som sagt skola igen... hoppas på en givande dag. Eftermiddagen i dag var kanon, guldstjärna till Bodil! Men resan hit upp imorse var ingen höjdare... skulle åka tåg från Ante i Erikslund.... jo då tåget kom, i tid också. Men vi fick stå i Ånge ett tag... sen åkte vi vidare.... kanske en mil högst. Sen var det stopp.... fick stå där ett tag och sen backa tillbaka till Ånge för att få byta till buss. Bussen åkte från Ånge 07.45, tåget skulle ha  varit framme i Östersund 07.40.

Jag var framme på campus 09.40, bara två timmar sent... jippie. Väntade till 10.00 rasten och gick sedan till föreläsningen. Sen flöt dagen på helt okej faktiskt.

Lyckades faktiskt hitta både rätt buss och rätt hållplats när jag skulle hit ut till Ems, guldstjärna till mig.

Näe, nu ska jag nog ta och dejta madrassen så jag kommer mig iväg till skolan imorgon. Sen väntar hemfärd. Tack och lov med Liza i bil.

Puss då.

Kommentera inlägget här :