På västra vägen inget nytt

publicerat i Livet;
Näe, här händer det inte mycket. Jobb,skola, lite träning, umgänge med kombo Nette aka tant Doris. Jobbade torsdag natt, hann inte ens hem innan jag var bokad för idag lördag och imorgon söndag. Toppen! Jag trivs fortfarande lika bra på jobbet (efter snart ett år) som jag gjorde när jag började. Faktiskt. Jag har en tendens att lessna... eller det kanske bara var på Konsum. Nog för att jobbet där också var helt okej... men det sabbade min nacke och mina axlar, som om det inte vore nog med de smärtbekymmer jag hade innan. Men,men... mitt jobb på psyk har inte orsakat några nya "värkställen" vilket är toppen.

Veckan som kommer är sista veckan jag har kombon här. Sista veckan på ett tag jag är här hemma i stan också för den delen. Jag ska nämligen flytta till Ante, om än bara för fem veckor. Jag ska ju göra mina tillämpade studier i hemkommunen. Det du kommunalråd S-O :) Fixa ett jobb till mig nästa vår så flyttar jag tillbaka på heltid. =)

Efter jobbet idag så åt jag middag och surrade strunt med min substitutkarl....ja, Johnny såklart. Han tänker överge Sundsvall igen, dock inte flytta till andra sidan av Sverige iaf. Nu kommer han ju bo så man kan åka ner över dagen och hälsa på.

Gah.... ge mig frisyrtips nån!

Näe, nu ska jag dricka upp mitt thé och sen ska jag nog knoppa.

Puss då.

A <3

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marie:

Det här är helt vansinnigt !

Jag är med på förstasidan på blogg.se ! =D

Om man scrollar ned lite ser man en badanka till höger, min blogg ! =D

Det är ju helt sanslöst! =D

Kommentera inlägget här :