Tillfälligt sambo

publicerat i Livet;
Nu har jag gått från att vara kombo till sambo, Jag har flyttat in hos Ante. Nette flyttade ut från mig igår...samtidigt som jag flyttade hit till Ante. Så nu är vi alltså sambos, känns bra...hittills iaf. Jag flyttade ju som sagt in igår, och idag har jag varit på möte en stor del av dagen. Så vi har inte träffats så mycket.

Anledningen till att jag bor här är att jag kommer att göra praktik på Ånge kommun och då är det lite långt att pendla från Sundsvall. Betydligt smidigare då att pendla från Lillberg/Erikslund. Dessutom så är trivs jag så bra här i Antes lilla söta hus, Nog för att jag kommer att sakna stan nu när jag ska bo här i fem veckor. Men jag kommer ju att åka hem på helgerna. Måste ju kolla posten och lite sånt. Och umgås med mina brudar (Liza och Jenny that is)

Det här inlägget skriver jag på min nya mini-pc. Han är blå och söt, och har fått namnet Ace. Han råkar nämligen vara av märket Acer. Anledningen till dopet är att min andra dator har ett namn han med...Speedy. Jag kommer självklart att han kvar honom också. Ace är bara ett tillskott. Men oj så söt han är. Snabb också,inte enbart söt.

Näe,nu ska jag ta och installera mitt antivirusprogram och sen umgås med min alldeles nya sambo.

Puss då.

Over and out
//Hanna i skogen

Kommentera inlägget här :