Allhelgona

publicerat i Livet;
Och jag är 30 mil från mammas grav. Ibland så är det så vansinnigt jobbigt att bo långt ifrån. Idag skulle jag så hemskt gärna vara där och tända ett ljus och smycka graven. Dessvärre kommer det inte att hända. Det är för långt att åka och för dyrt.

Farmors grav är också långt borta, okej bara sex och en halv mil. Men för en person utan tillgång till bil och som dessutom saknar körkort är det långt. Speciellt idag när det går dåligt med bussar och tåg. Jag får tända ljus här hemma i lägenheten i min ensamhet.

Just idag hatar jag att vara ensam. Sitta här hemma och bara vara... usch. Kom hit och håll mig sällskap och ge mig en kram. Det behöver jag idag.

Puss

min logga

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Mona:

Förstår hur det känns...har oxå ca.30mil till min pappas grav, o farmor/farfars, mormor/morfars och en väns...inget kul att inte kunna gå dit o sätta ett ljus idag. Tur för mig att jag iaf har brorsan däruppe som "tar hand om" bl.a. pappas. Så jag gör som du idag och tänder ett ljus härhemma. För där de är, har det ju ingen betydelse var jag tänder ljuset, de vet iaf. Sänder en styrkekram!

2:a kommentar, skriven , av Någon:

Vist är det skönt å besöka kravarna men att tänka på de sina med ett tänt ljus i lägenheten är inte dumt för själen det heller..

Kommentera inlägget här :