Shoeshopping!

publicerat i Livet;
Idag har jag äntligen köpt nya skor, som jag har längtat efter höstskor...snygga höstskor såklart. Eftersom jag är en ganska impulsiv tjej så blev det tre par skor när jag ändå var igång. Eller nja, det blev tre par eftersom jag var på skopunkten och där är det billigt att köpa tre par. Jag fick alltså tre par snygga skor för 538 kr. Inte helt fel. Snarare skitbra, jag är riktigt nöjd och känner mig riktigt tjejig idag. Inte nog med att jag har klänning på mig (okej, händer rätt ofta men ändå) så köpte jag tre par skor. Fanfar och trumpet!

Här kommer bilder på mina fynd: fynd 1 fynd 2 fynd3
Visst är de snygga?!  Stövlarna är min nya kärlek, de är dessutom väldigt sköna att gå i. Och vinterdojjorna är verkligen efterlängtade. Har frusit om tårna i tre vintrar nu... jag är kräsen på skor... också. Men de här är så söta, och har stjärnor på :) Stjärnor är mitt favoritmönster/form för den som inte visste det. Har en liten stjärna tatuerad på höger vrist också.

Nu längtar jag nästan efter att gå ut och göra nåt... om det så bara skulle vara att gå och posta ett brev, jag är löjligt nöjd med mina nya skor, om det inte märks.

Nu ska jag ta och plugga.

Puss

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nette:

du har varit riktigt duktig idag :) du lär dig :) bugar och bockar

Kommentera inlägget här :