Sista april...

publicerat i Livet;
Och det känns inte ett dugg speciellt. När man var yngre så var det det är stor helg då man bara MÅSTE ut och hitta på nåt... undrar när det gick över? För idag har jag inga som helst planer på att gå ut och festa.. och det känns bra. Jag kanske går in på stan och köper nån öl och sitter hemma och ser på film (och sen surrar med min inneboende Lotta) och tar nån liten öl. Bara för smakens skull förstås. Brorsan hade sett nåt jordgubbsöl som jag är nyfiken på så det kan bli några såna (några = 2).

Igår var det kalas för mosters älskade lilla lillprins som fyllt ett år så vi var där och åt tårta och lekte med båda prinsarna. Lillprinsen fick en AC DC tröja och två skedar med ett tåg på av sin snälla moster. Ååh vad jag längtar tills jag får egna barn. Jag vet att det är ett himla slit med barn, men det är mycket mys också. Det vet jag och är inställd på, så gott man kan. Just nu är ju förstås avlägset med barn för mig, men jag hoppas på att den dagen kommer då jag kan kalla mig för mamma. Jag vill ha hela Svensson-kitet..okej, kanske inte villa men ändå.

Idag blir det uppsatsskrivande för hela slanten är det tänkt. Men ska pallra mig iväg och handla lite grann senare också. Måste ju ha mat hemma har jag hört.

Har gaddat mig igen också, byggt ut en jag hade sen innan. Jag är löjligt nöjd faktiskt, även fast det inte var direkt skönt att få den gjord. Men det visste jag ju sen innan... det är långt ner på vaden/smalbenet i närheten av fotknölen. Men den var värd smärtan. Så nu smörjer jag för fullt och har den inplastad på order av han som höll i maskinen. Lika bra kanske, då kladdar jag inte ner en massa strumpor, sängkläder och sånt.

Näe, plugga nu...ska hämta en macka också, magen kurrar.


Puss

logga

Kommentera inlägget här :