Dag 06 - Om det här vore min sista dag

publicerat i 30 inlägg 30 dagar;
Okej, här finns det två vägar att gå. Ska jag vara helt relalistisk så skulle jag nog ligga i fosterställning och gråta floder samtidigt som jag frenetiskt ringer eller sms:ar mina nära och kära för att tala om hur mycket de betyder för mig. Dödångest? Ja, självklart. Men mest för att jag inte vill lämna pappa och lillebror. Och för att inte tala om mormor, usch och fy...hon har redan förlorat ett barn hon ska inte behöva förlora ett barnbarn också. Och M, underbara M, honom vill jag inte lämna.

För att se lite mer ologiskt på det hela så skulle jag nog umgås med de jag tycker allra bäst om, försöka samla dem och tala om att jag älskar dem. Och ha en riktigt trevlig dag tillsammans med dem. Äta gott, dricka gott, lyssna på bra musik och göra sånt som jag mår bra av. Kunna säga hej då till alla jag bryr mig om och försäkra dem om att jag alltid kommer att finnas med dem.

Eftersom jag tycker om att ha viss kontroll så skulle jag även dra upp riktlinjer för min egen begravning, vilken musik som ska spelas, vilka blommor som jag gärna ser vara med och så vad som ska följa med mig i kistan (min landslagströja såklart eftersom det är det skönaste plagg jag äger)

Men om det var min sista dag i livet och jag inte visste om det, ja då skulle jag nog göra precis vad jag gör idag. Jag myser i soffa med världens bästa sällskap (nej, inte datorn... M) och äter godis.


Puss

min

Kommentera inlägget här :