Världens allra bästaste

publicerat i Livet;
daddys girl
Pappa och jag i torsdags på pappas 60 års dag.

Jag älskar dig så mycket pappa!


I torsdags så åkte jag och M till Fränsta för att kidnappa pappa för hans födelsedagsfirande, då hade jag vilselett kära fader i ett par dagar med sms med diverse saker han skulle packa. Men han såg faktiskt inte så orolig ut när vi kom, han känner ju mig och vet att jag inte skulle utsätta honom för nåt obehagligt.

Vi hämtade upp pappsen (som sagt) och styrde sedan kosan mot målet för dagen som här någonstans började klarna även för pappa. Målet var Östersund, favorit i repris från när han fyllde 50, då var vi nämligen också dit. Vi var uppe vid ett, halv två och checkade in på hotellet som M fixat. Kanonfint hotell, kolla in deras hemsida HÄR

Vi slöade lite grann på mitt och M's rum och pappa öppnade sina presenter, vi tog även en liten fördrink där innan vi svidade om och gick till restaurangen där vi bokat bord (även här favorit i repris från 50 års dagen, satt till och med vid samma bord som då). Maten var hur god som helst och vi åt oss riktigt mätta, så det var riktigt skönt att ta en promenad tillbaka till hotellet sedan.

Tillbaka på hotellet så köpte vi varsin läsk och satt i foajén och drack läsk, åt chips och surrade med karln bakom disken, ytterst trevligt. Vid tio gick vi in på respektive rum för att varva ner och sedan sova sött hela natten så vi skulle vara pigga och utvilade till frukostbuffén. Vilket vi var, åt frukost så det nästan stod ut genom öronen på oss. Men gott var det och mätta blev vi.

Efter frukosten så packade vi ihop våra saker och började färden hemåt, med ett kort stopp hos en kompis till pappa för att säga hej. Hon och hennes dotter var förövrigt med och firade pappas 50 årsdag med oss.


Jag hoppas verkligen att pappa är nöjd med sin kidnappning och sitt firande, men det tror jag att han är. Får väl se om jag planerar nåt liknande till om tio år när han fyller 70.

Älskar dig pappa!






Puss

logga

Kommentera inlägget här :