Härnta, sweet Härnta.

publicerat i Livet;
Nu är jag tillbaka i Härnösand (Härnta) och i lägenheten i centrum där M bor och där även jag ska "bo" ett tag framöver är det tänkt. Nix, vi är inte tillsammans igen (tyvärr), det är för att jag ska få känna mig för med jobbet innan jag drar på mig en egen lägenhet här.

Har kutat omkring på Birsta idag med världens bästa extramamma C. Jag kom hem med två par nya skor...bilder kommer senare, och två par vantar som C tyckte att jag skulle ha och helt enkelt köpte åt mig. Vantarna alltså, skorna köpte jag själv.

Nu sitter jag och inväntar att M ska komma hem från jobbet så jag vet vad vi ska äta idag. Sen ska jag ta en prommis hade jag tänkt. Och sova tidigt...för imorgon börjar min introutbildning på jobbet så då är det bra att vara utvilad har jag hört. Dessutom hade jag tänkt duscha innan jobbet imorgon och hinna blåsa håret så man inte ser ut som Plupp första dagen.

M får gärna ta och visa sitt söta lilla nylle här hemma snart för jag är hungrig så det skriker om det. Har bara ätit frukost idag... Åh, nu kom han så jag ska sluta.


Puss

logga

Kommentera inlägget här :