Överraskningarnas man

publicerat i Livet;
Ja, det är M det. Igår fick jag ett sms av honom där han frågade om jag ville åka till Sundsvall och bo på hotell, och gå ut och ta nån öl. Självklart ville jag det, så han bokade hotellrummet. När jag slutat jobba så hämtade han upp mig, skjutsade hem mig så jag fick äta middag (shake), packa lite grann och byta om. Sen åkte vi.

Vi kom ner till Sundsvall strax före sju och checkade in på hotellet, riktigt mysigt rum var det faktiskt. Jag blev genast förtjust i dubbeltäcket, ett sånt måste jag köpa till mig själv! Vi slappade på rummet ett tag, kikade lite på tv:n och bara var. Sen gick vi till min favorit-pub Bishops. Jag älskar den engelska pubmiljön, det är betydligt härligare att sitta där och ta en öl eller två än att gå på en skränig krog (börjar jag kanske bli gammal?)

Var tillbaka på hotellet vid strax efter tolv och la oss då och kollade på en film som gick på tv:n. Sen var det god natt eftersom vi var rätt trötta båda två.

Vaknade naturligtvis tidigt imorse, strax före sju (och kunde inte alls somna om), så vi låg och pratade, kikade på tv och njöt av livet. Men vid tio var vi hungriga så då var det bara till att kliva upp och göra sig klar. Frukost ingick inte i priset för vårt rum, så vi gick ner på stan och fikade frukost där istället. Sen blev det ett besök hos min optiker för att justera mina brillor som blivit lite sneda. När det var avklarat så åkte vi hemåt igen. Då blev det en mini-picnic på Vårdkasen, riktigt härligt.

Nu ikväll har vi varit och kikat lite grann på Bondsjöhöjdens majbrasa och tillhörande aktiviteter, tyvärr var det lite för kallt för att vi skulle vilja vara där särskilt länge. Men vi var dit i alla fall.

Men nu är det bara hemmamys som gäller.


Puss

min

Kommentera inlägget här :