Semester?

publicerat i Livet;
Jag funderar och funderar så att jag blir alldeles snurrig, jag skulle tycka om att vara ledig i juli och faktiskt ha lite semester. Men jag vill ju såklart ha pengar (lön) i augusti också, eftersom jag inte är fast anställd så får jag ju inte betald semester. Vilket då innebär att om jag vill vara ledig i sommar så försvinner det en hel del lön för mig.

Mitt jobb kanske dessutom ska hålla stängt under hela juli...men det vet vi inte än. Jag har i alla fall anmält att om vi ska ha öppet så vill jag jobba då. Jag har ju inte varit ledig en sommar sedan sommarlovet mellan nian och första året på gymnasiet, så jag är rätt van att jobba för fullt hela sommaren. Men som jag sa, det skulle ju inte sitta ivägen att faktiskt få vara lite ledig när bland andra M är ledig. Men jag har ju helgerna fria i alla fall så lite skoj kommer jag att hinna med i alla fall.

Och till hösten så kanske,kanske jag och min Pumpkin ska ta en weekend i Prag eller åka på kryssning.


Nu ska jag ta och ta hand om tvätten och sen ska jag nog krama kudden. Är tröttare än vanligt nu, både dieten och pollenallergin tar ut sin rätt på mig just nu.


Puss

min

Kommentera inlägget här :