Fullspäckad helg dag 3

publicerat i Livet;
Igår söndag var det så dags att avrunda min aningen fullspäckade helg med ytterligare en dag, planerad så gott som in i minsta detalj...utom möjligtvis tiden att öppna de två blå. Men det gick finfint ändå.

Vid halv elva kom en tjej på jobbet och hämtade upp mig för vidare färd mot Sundsvall (först ett kortare stopp för ytterligare upphämtning och pengauttag) för att heja på en annan kollega som tävlade i bugg. Det var första gången jag var på danstävling, trots att jag älskar dans. Men det var hur kul som helst, fick se lite lindy hop också, det verkar vara så otroligt roligt. Men tyvärr var det väldigt lite hopp, studs och kast...men det var kul ändå. Det gick tyvärr inte så bra för våran kollega med partner, även om jag personligen tyckte att de var riktigt bra. De gick inte ens till final, surt tyckte nog både dem och jag.

Efter att tävligen var slut så begav sig mitt sällskap hemåt igen medan jag parkerade rumpan på en bänk och näsan i en bok (Cosa Nostra) och väntade på M. Vi skulle nämligen till min underbara Liza för middag och umgänge samt överlämna en dator som Liza köpt av M. Vi blev kvar hos Liza med familj till strax efter åtta, mätta och belåtna och trötta i skrattmusklerna efter en härlig kväll. Det måste vi göra om Liza (och Mange)

När vi kom hem (runt nio) så blev det sängen nästan omgående. Skönt!

Puss

min

Kommentera inlägget här :