After work, alltså nu är det helg.

publicerat i Livet;
Ja, nu var den här arbetsveckan över. Jag tycker det går så otroligt fort så jag hinner inte ens. Idag har jag varit anställd i hela fyra månader också... galet. Jag tycker att jag alldeles nyss var på intervjun och var nervös.

Dagen gick bra, jag är riktigt nöjd med min prestation för dagen och för hela veckan faktiskt. Jag kanske faktiskt är bra på det jag gör, det hade jag aldrig trott förut. Men jag börjar tro på min egen förmåga, och det mina vänner, det händer inte ofta.

Efter jobbet idag blev det samma promenad som tidigare i veckan på vägen hem. Varför bryta en vinnande vana menar jag. Sen hem och slöa lite grann medan M duschade efter att ha åkt skidor (han laddar inför EM) om två veckor. Det var riktigt skönt att kunna tippa omkull på sängen en liten stund direkt efter jobbet faktiskt.

När M var klar så gick vi iväg till en resturang inte långt hemifrån och åt After Work och mådde gott. Vi lyxade till det med två öl var också, herregud vad länge sen det var man tog en öl till maten. Nog för att det kan bero på att vi mest bara äter hemma och försöker vara så nyttiga som vi bara kan också.

Nu är det Let´s Dance på tv:n och en match betapet med Junior på datorn, tur att man är tjej så man klarar av flera saker samtidigt.

Imorgon är det shopping i Birsta på schemat, det gillar jag. Ska kolla på min drömsoffa också, den är snygg och jag vet att den är skön eftersom mina två underbara tjejer Elin och Emma har varsin sån. Det känns som att vi har samma smak vi tre...kanske därför vi kommer så bra överens.

Näe, nu ska jag vinna matchen mot brorsan.


Puss

min

Kommentera inlägget här :