M är en knasbubbla.

publicerat i Livet;
Fick sms av M i morse sen han hade tränat, han skulle bara ta det lungt idag och köpa födelsedagspresent till sin mamma som fyller år imorgon. Jag svarade att jag hade ingen som helst aning om vad jag skulle göra idag, det är då det verkligen visar sig att han är en knasbubbla för sms:et som kom som svar då löd: "Jag vet vad du kan göra, du kan komma till Birsta för jag kan köpa mammas present där".

Så sagt och gjort, jag tog en snabbdusch, klädde på mig och gav mig iväg. Jag var nere ett tag innan M hade hunnit dit (han hade ju några mil från andra hållet att åka) så jag kikade runt lite grann på egen hand och satte mig och väntade på honom. När han hade dykt upp införskaffades present till svärmor, vi kikade runt lite på kläder åt mig, fikade och bara var. Kikade runt ännu mer, M kollade efter några piggar till sina sommarstavar (utan resultat). Vi gjorde nåt varv till och jag hittade faktiskt lite kläder....inte för att jag har någon som helst användning av ytterligare en klänning, men den var fin så jag får väl hitta ett tillfälle att använda den ändå.

Drällde iväg på en annan sportaffär där M hittade det han var ute efter, åt middag på Donken (välkommen glas nummer tre) och åkte sedan in till stan för att vänta på min buss. Visade sig dock att jag missade den precis så vi satte oss i solen och myste på ett tag i väntan på nästa. Sen var det dags att skiljas åt för den här gången. Men nu är det bara imorgon kvar, sen åker jag ner till Hudik för mys och Hudikkalas. Och efter det så kommer M hem!

Han är bra lustig min M som kommer på nåt sånt som han gjorde idag. Men det är nog därför jag älskar honom så mycket. Vad vore jag utan dig, älskade M.



Puss

min

Kommentera inlägget här :