Nu är det officiellt

publicerat i Livet;
Ja, ni vet återvändsgränden jag pratade om igår. Idag kan jag berätta vad det handlar om eftersom det blivit officiellt. Kontoret där jag jobbar kommer att läggas ner så vi blir alla uppsagda på grund av arbetsbrist. Idag gick en pressrelease ut i lokaltidningen, den kan ni ser HÄR.

Det här känns verkligen inte bra, men jag försöker som sagt det positivt och tänker att det här öppnar upp nya dörrar för mig. Och företaget gör verkligen allt för att vi ska känna oss motiverade tills den dag vi stänger igen och försöker på alla sätt att hjälpa oss att hitta nya jobb. Beskedet kom igår och redan idag hade vi första arbetsplatsbesöket (några från en stor arbetsgivare kom och pratade med oss och vi fick lämna intresseanmälan) och imorgon ska vi som vill gå på studiebesök hos en annan stor arbetsgivare. Så det känns bra. Vi försöker hålla modet uppe och jobba på som vanligt, men visst känns det tungt.

Jag själv firade min åtta månaders dag som anställd igår, samma dag som nedläggningsbeskedet kom. Jag vet ju hur det känns för mig, overkligt och tomt och jag kan inte ens föreställa mig hur det känns för många andra som varit där i många, många år.

Men,men...jag tänker göra mitt bästa, varje dag, fram tills att det är dags att gå därifrån för sista gången. Jag sa det på jobbet igår, jag tänker sluta med flaggan i topp. Det tror jag att vi alla tänker.

Så är det någon som har ett jobb åt mig så är det bara att hojta till.


Puss

min

Kommentera inlägget här :