Snart ikapp

publicerat i Livet;
Ja, men sömnen alltså. Det har blivit lite väl lite av den varan på sista tiden. Har inte sovit en hel natt på säkert 3 veckor och det börjar tära på mig. Sen så blev måndagen otroligt lång för mig.

Klev upp 03.10, åkte hemifrån 04.00. Bilresa ner till Stockholm och var framme strax efter 9.00, konferens/utbildning/information fram till klockan 16.00 (en timmes lunch där på mitten såklart). Lite pub och mingel fram till strax efter 18 då vi norrlänningar tyckte att det var dags att röra oss hemåt. Bilen jag åkte i innehöll bara Härnösandare så vi åkte raka spåret, bara två korta uppehåll efter vägen. Ett för att köpa nåt att äta (typ en macka) och ett för att tanka bilen. Jag var hemma i min lägenhet ganska precis 22.30.

Tror ni att jag kunde somna på en gång... inte då. Jag låg väl vaken och vände och vred på mig till ett tag efter 23. Jag kan upplysa om att det inte alls var särskilt skoj när klockan ringde 05.50 igår morse. Var som en zombie hela dagen och hela kvällen.

Idag är jag aningen piggare tack och lov. Höll inte på att somna på jobbet under dagen, vilket är en fördel. Imorgon är det jobb igen och då hoppas jag att vara ännu lite piggare. Efter jobbet bär av det till brorsan för att hjälpa honom att flyttpacka.

Så nu måste jag ta och stänga ner här och packa med mig de saker som ska med till brorsan eftersom jag ska sova där.


Puss

loggan

Kommentera inlägget här :