Så var julen över

publicerat i Livet;

Nu är hela julen över och det är ett helt år kvar till nästa gång. På gott och ont, jag älskar julen... eller i alla fall föreställningen av julen. Den var bättre förr när vi samlades hela släkten hos mormor och morfar. Men det är länge sen nu och jag gillar ju att spendera julen med pappa också, även om vi inte är så många, pappa och jag. Fast nu har vi ju varit hos lillebror och då är vi ju i alla fall 3 (+ 2 katter).

Juldan var det stort släktfirande med kärlekens familj, helt underbart. Det är ju så det ska vara på julen. Jag vet inte hur många vi var, men många var vi och trevligt var det också. Efter ett par timmars taktikvila så blev det party och sedan utgång med kärleken och hans vänner, mötte upp en av hans kusiner ute också. Jag går sällan ut på juldan, men den här gången var det helt klart värt det.

Igår var vi bara hemma hela dan, kollade på film och myste. Beställde hem mat också, lyxigt värre. Tidig kväll blev det också, hur skönt som helst. Precis som det ska vara när man är ledig och det är vi ju båda två. Okej, jag är alltid ledig men ändå.

Idag har jag varit i birsta en sväng och fyndat en tröja. Träffade även tant Agda en sväng och fick min julklapp, en bok som heter Äntligen tant, utvald med tanke på att jag blivit tant i förtid. Tack Pumpkin.

Nu är det hemmahäng med Juni the cat som gäller på heltid i två dagar. Skönt.

Puss

Kommentera inlägget här :