Fröken kontorsråtta

publicerat i Livet;
M har ett ganska fritt jobb, det vill säga att jag kan sitta här hos honom och han kan jobba på ändå. Jag har idag skrivit på min bok och dessutom sökt lite jobb utan att störa M i hans arbete. Jag har med mig min egen dator och använder mitt eget internet så jag snyltar inte ens, tar bara upp lite plats i ena hörnet på det stora skrivbordet och en kontorsstol som M inte använder i alla fall.

Jag trivs bra i kontorsmiljö och skulle lätt kunna sitta här varje dag. Det tror jag dock inte att M skulle uppskatta, inte för att jag på något sätt är i vägen eller så men jag tror han vill vara ensam (eller i alla fall vara ifrån mig) på dagarna. Men ibland kan jag ju få vara här. Tills jag får jobb alltså.

Jag trodde aldrig att jag skulle vilja bli kontorsråtta, men jag har fått inse att det passar mig alldeles utmärkt och att jag faktiskt trivs kanon med det. Så ett sånt jobb tar jag gärna, tack. Det enda molnet är väl körkortet, men jag ska försöka hitta någon bra intensivkurs som inte kostar skjortan. Eller så får jag väl sälja min ena njure eller nåt sånt. För jag måste ta körkortet, annars får jag nog aldrig nåt jobb tyvärr.

Puss

loggan

Kommentera inlägget här :