Så var arbetsveckan slut då..

publicerat i Livet;
Min plan från början av veckan, att vi skulle ha måndag hela veckan sket sig alltså rätt rejält. Men ska jag vara ärlig är det rätt skönt att få helg också. Jag är sjukt trött och tvärslockande och sov i två och en halvtimme när jag kom hem. Vi fick sluta tidigare idag och dessutom fick jag lift hem av han som utbildat oss de här tre första veckorna. Nu överger han oss och åker hem till Luleå på heltid, ruggigt trist. Vi vill ha kvar honom och det lät som om han ville vara kvar hos oss också. Men,men... sånt är livet. Han fick i alla fall en present av oss idag som han verkade uppskatta. Det var en liten guldpokal med texten "världens bästa lärare", han såg rätt förvånad ut när jag gav honom paketet (av nån anledning hamnade det på mitt ansvar att fixa presenten).
 
Jobbet flöt på som vanligt, ganska segt bitivs dock. Vi gjorde ett delprov igen och även den här gången gick det bra för mig. Ett fel och det var rent slarv från min sida. Jag börjar känna mig mer och mer säker på att de faktiskt gjorde rätt val när de anställde mig. Men nu väntar två veckor utbildning till, med en annan utbildare som vi inte känner. Jag hoppas verkligen att även han har ett sätt att lära ut som pasar mig. Jag är lite "svår" , det vet jag. Inte alla sätt funkar för att lära mig nånting. Seg kanske, vad vet jag.
 
Jag är egentligen sugen på att gå ut ikväll, men jag får ta det imorgon istället med en fd. jobbarkompis. Ikväll tänker jag faktiskt bara ligga här i sängen och kika på chick-flicken som just nu går på trean.
 
 
Puss
 

Kommentera inlägget här :