Sjukling!

publicerat i Livet;
Håll tummar och tår att det inte är den där hemska flunsan bara.

Jag gick såklart till jobbet idag, som alla andra dagar. Är man fånigt arbetslojal så är man helt enkelt. Kände mig hängig redan när jag kom dit men försökte "mota Olle i grinn´" med hjälp av ett gäng Panodil för att dämpa värk och feber. Det bet inte.

Jag kämpade på i alla fall och försökte verkligen med positivt tänkande och försökte intala mig själv att jag var hängig för att jag frös och att jag frös för att jag var hungrig (sedan försökte jag intala mig att jag frös för att jag nyss hade ätit). Det funkade inte, så strax efter middagsrasten var det bara att kapitulera och prata med min närmaste chef. Han skickade hem mig på en gång med orden "du är varm, gå hem och krya på dig, vi ses på torsdag". Jaha... bara att lyda då. Jag gick alltså hem och la mig.

Feber har jag förövrigt fortfarande så jag ska faktiskt ta och bädda ner mig för natten nu. Har försökt semesterplanera utifrån hotell med bra erbjudanden i städer som jag och herr M har anknytning till eller helt enkelt bara vill besöka. Men nu går allt bara runt, runt i min febriga skalle.


Puss


loggan

Kommentera inlägget här :