Snart måndag igen...

publicerat i Livet;

Helgerna går verkligen fort, lite för fort ibland. Även om jag verkligen gillar mitt jobb så börjar längta till min semester nu. Att kanske kunna ställa om kroppen lite och faktiskt kunna sova länge.

Hur som helst... helgen började riktigt bra igår efter jobbet. Sprang på min underbara vän Miss Ludde direkt när jag kom från jobbet och hade alltså sällskap av henne när jag väntade på bussen. Sen hem och utfodra djuret (Juni) och gosa lite med henne innan min fina kom och hämtade mig för middag och sedan fredagsmys hos hans föräldrar som dock var bortresta. Hur som helst var det ett underbart sätt att inleda helgen på.

Vaknade tidigt imorse i byn hos min finas päron och låg kvar i sängen länge och bara var. Sen blev det frukost som fin gjorde i ordning och serverade, lyx tror jag det kallas.


Mitt på dagen var det dags att bege sig hemåt igen och sedan vidare mot birsta (efter byte av sällskap). M och jag gav oss iväg och efter nån timme på birsta blev det ett besök hos pappsen i vackra västra.

Nu är jag hemma och ska snart sova, jag är faktiskt riktigt trött.


Bilden jag bjussar på idag är utsikten från min finas päron.



Puss

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av My:

Hoppas du haft en fin helg :)

Kommentera inlägget här :