Torsdag igen, redan?

publicerat i Livet;

Det är visst torsdag igen, hur gick det till? Hur som helst är det rätt skönt att det snart är helg, nog för att jag är hemma varje dag men ändå. Det känns som man får lite mer gjort på helgerna. Eller i alla fall så får man mer kvalitetstid tillsammans och möjligheten att greja här hemma finns. Jag tror jag ska höra med mannen i huset om vi ska åka och kolla på tapeter och kanske köpa lite takfärg i helgen så vi kan göra om i ett av smårummen uppe, eller i alla fall måla taket i sovrummet och kanske klädkammaren. Det är en hel del jag vill göra om, inget akut och inget som blir våldsamt dyrt heller tack och lov. Och som tur är så tycker sambon samma sak. De dyrare sakerna som köket och båda badrummen tar vi sen nån gång, likaså altanen och att fixa nytt staket runt gården. Som jag sagt tidigare, inget är akut och jag/vi har inga som helst planer på att nånsin flytta härifrån.

Ja,ja... Idag var jag på återbesök hos naprapaten och blev lite tillknycklad, smärtsamt men ändå skönt. Yrseln har ju lättat avsevärt från förra gången jag var där så jag litar på henne. Jag har en tid på måndag också, då tror jag hon ska få kolla resten av ryggen också. Det kan behövas tror jag, det gäller ju att vara hel och pigg nu när jag ska ut och slåss på arbetsmarknaden igen plus har ett helt hus att greja i. Efter besöket hos naprapaten så blev det ett besök på Waynes för en is-chai och slappande, en sväng på stan och sedan lunch med mannen och en av hans kollegor.

Sen när jag fått skjuts hem av mannen (bussarna går lite si och så hit ut) så har jag tvättat, vilat och grejat på lite grann. Som en duktig hemmafru bör. Nu inväntar jag mannen i huset så jag kan börja med maten, idag blir det blåbärspannkakor och till det behöver jag mer mjölk än vad som finns hemma. Sen ikväll när det blivit lite mörkare så tror jag nästan att jag ska ta på mig pannlampan och ta en promenad i mörkret.


Puss

Kommentera inlägget här :