Har Moder Natur PMS?

publicerat i Livet;
Idag verkar det då verkligen så... på förmiddagen när jag var ute en sväng för att handla lite grann, posta ett brev och greja lite grann så var det strålande sol och skönt ute. Jag gick hem och packade upp sista lådan porslin och tömde i mig en kopp kaffe och knallade sedan iväg på jobbmässa, fortfarande strålande sol och relativt vindstilla för att vara här i stan.
 
På vägen hem från jobbmässan hade det börjat blåsa och det kom även lite regnstänk men inte så farligt. Joxade på lite grann inne i köket och tänkte sedan sätta mig på balkongen och mysa i solen.... tji vad jag bedrog mig. Solen var puts väck och det tokblåste... inget balkonghäng för min del med andra ord. Sen har det blåst konstant... ja,ja... jag har ju fått lite gjort hemma och har myst med Juni the cat som verkar stormtrivas här hemma. Hon har redan valt ut 2 favoritplatser, skivbordsstolen och i fotänden på sängen. Nu märks det vem som är "queen of the castle".
 
Kärleken ska äta hos sina päron idag, det är ju trots allt torsdag. Så jag ska passa på att äta nåt som han kanske inte gillar. Och ha tjej-kväll med katten, fast känner jag karln rätt så är han hemma vid åtta senast. Inte mig emot förstås.
 
Dags att plocka ihop lite grann i köket och sen parkera rumpan vid tv:n.
 
Puss

Kommentera inlägget här :