Ny vecka igen...

publicerat i Livet;

Och hittills ingen större skillnad från föregående vecka, eller veckan innan den. Förutom att klockan ringde alldeles för tidigt för att jag skulle uppskatta det. Men, men... jag får skylla mig själv som bokade tvättstugan så tidigt. Nu har jag dock tvättat, vilket var på tiden.

Annars då? Jo då, jag var sällskapsdam åt JW som hade nåt ärende ner på birsta och då passade jag på att utöka presenten som kärleken ska få på alla hjärtans dag. Jag är ju den rosa-fluffiga typen, deluxe varianten. Jag är en riktig sucker för romantik, tyvärr tror jag att den typen av karlar har dött ut. Men jag älskar min inte särskilt romantiska karl ändå.

Sen jag kom hem har jag umgåtts lite med M och hämtat ett underställ hos honom, han fick ett gäng innan OS i Vancouver och han har aldrig använt dem. Så ett underställ fick följa med mig hem i hopp om att jag kan ha det. Sen så har jag wii-boxats och spelat lite tennis, också på wii. Blev några enstaka andra övningar också, men det är så sjukt tråkigt att träna. Jag tycker verkligen det, det är dödstrist hur jag än gör. Ja, ja.... imorgon måste jag ut och gå i all fall. Har blivit dåligt med det nu ett tag tyvärr. Sen är det tänkt att jag ska på zumba imorgon kväll, men helt ärligt så känns det inte som om jag kommer gå. Dels så har jag knappt nån susning om hur jag hittar dit och ännu mindre koll på om det finns omklädningsrum och sånt. Jag får se helt enkelt. Just nu har jag ingen som helst lust i alla fall.


Puss

Kommentera inlägget här :