Sometimes now feels like the past

publicerat i Livet;
Ja, nu ikväll känns det här som nåt jag varit med om tidigare... allt för många gånger. Jag vet att det bara sitter i mitt eget huvud men ändå dyker känslan upp. De där tankarna om att jag inte duger, att jag inte är värd nåt. Jag är verkligen ingen klängig person egentligen utan jag anser mig som självständig. Men jag har ett bekräftelsebehov som antagligen är större än andras. 
 
Mitt bekräftelsebehov hänger med största sannolikhet ihop med att jag varit mobbad och utfryst större delen av min skoltid. Jag har inte många vänner och har svårt att få nya. Förmodligen för att jag inte gärna släpper in folk "hela vägen", speciellt inte tjejkompisar då jag upplevt hårda svek från de jag trott varit mina bästa vänner. 
 
Hur som helst så känner jag mig väldigt ensam ikväll, och jag gillar det inte. Jag vet med mig att det kommer bli svårt att sova ikväll, vilket inte är bra. Imorgon ska jag ju vara fit for fight och tillbaka på jobbet. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:


Vilken jobbig kväll för dig. Vill säga något men vet inte riktigt vad. Jag vet hur du känner dig. Har varit med om det jag också. Men jag vill att du ska veta att jag tycker att du är en stark person med skiKjernn på näsan. En vacker och snäll tjej som absolut inte har något att skämmas för varken till det yttredet yttre e

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Ha ha. Ja det är svårt att skriva på telefon. ;-) du har inget att skämmas för varken till det yttre eller inre. Om någon inte gillar det så har den personen inget i ditt liv att göra. Det är svårt att hitta styrkan att glömma och förlåta. Men det behövs göras. Livet har så mycket mer att ge dig om du tittar dig omkring och ser att egentligen är det bara du som behöver trivas med dig själv. Du duger precis som du är. Det har du alltid gjort och kommer alltid att göra. Låt inte någon annan eller ens du skäl. Få dig att tro det. Du är en smart tjej, intelligent till tusen så du vet ju allt detta eller hur? Men kanske det kan vara skönt att höra ibland? Och du. Allt med jobb kommer att lösa sig tillslut. Kom ihåg att du är en människa som faktiskt kan bli sjuk. Det är inte ditt fel. Det är bara den tuffa arbetsmarknaden som inte kan förstå hur det är att vara människa. Pengar och hjärta kommer inte överens hela tiden tyvärr. Men det är en annan historia. Jag skulle ha gett dig en kram om jag var där. Och jag hoppas att du får sova i natt! Kramar från dessan! <3

3:e kommentar, skriven , av Therese:

Hej. Det låter precis som att jag skulle kunnat skrivit detta inlägg. Allt stämmer på mig och jag tror oxå det hänger ihop med mobbningen man utsatts för:-(. Men jag vet att både du och jag duger, precis som vi är. Även om det inte alltid känns så.
Jag har precis som du inte så mycket vänner, men dom jag har är riktigt bra vänner och jag är väldigt rädd om dom.
Synd du inte klarade av att jobba idag. Jag är oxå sjukskriven, pga ryggen, å det känns surt. Ha det så bra och tänk på allt det braiga som händer i ditt liv, sambo, hus, de vänner du har, familjen å så!
Kram från mig

Kommentera inlägget här :