Good morgoooon Älandsbro!

publicerat i Livet;
Ny vecka och nya tag nu, fast mycket kommer ju gå i samma hjulspår förstås. Men det gör inget, jag gillar ju rutiner i viss mån. Det ska tvättas några maskiner, plockas lite överallt och så ska det väl kanske dammsugas också. 

Men inte bara trista hushållssysslor på schemat för veckan, jag ska påminna mannen om att vi ska hämta äpplen hos hans morbror så vi kan göra äppelchips, äppelpaj och kanske försöka göra lite äppelmos också. Dessutom ska jag fortsätta hålla koll på mina trattisar som jag håller på att torka, förpacka och frysa in de förvällda kantarellerna och så blir det nog lite kanelbulle-bak eftersom det är kanelbullens dag på fredag. Oj vad mycket i mitt liv just nu går i ätbart tecken, men det gör inget. Jag tycker om att äta. 

Men jag har lite annat planerat också, jag tänkte börja med en ny mössa eftersom jag köpte så fina nya garner i lördags. Plus att jag ska måla lite grann också, jag besökte ju Panduro när vi ändå var i stora staden och då fick lite smågrejer att måla följa med hem. Just nu är jag verkligen på pysselhumör så idag blir det nog lite pysslande emellanåt. 

Puss 

Taggar: höst, pyssel, skörd;

Kommentera inlägget här :