Ko-tyg

publicerat i Livet;
Jag har beställt komönstrat, lite ludet tyg och jag tycker att det kan komma nu så jag kan sy kuddöverdragen. Det är det enda jag kan påverka till vårt sovrum just nu. Sen ska det ju köpas en byrå och en garderob ska platsbyggas, det är dock min handyman som ska bygga den. Men först måste förvaringskistan bli klar eftersom den är ett testprojekt. 

Det rycker i hela mig att få klart nåt rum, om vi nu nånsin blir det. Det lär ta några år i alla fall eftersom budgeten är begränsad. Jag vill dock bidra på de vis jag kan. Okej, nu är det väl bara jag som envisas med att vilja ha kofläckiga kuddar för att matcha koskinnet på golvet men ändå. Mannen har nog lika gärna kvar de röda kuddarna vi har nu (prydnadskuddar alltså). 

Jag har ju mycket tid att tänka på inredning och snöar in på ett rum i taget, antagligen för att jag vill bli "klar" nånstans. Hur som helst, jag älskar vårt hus och att inreda det är hur kul som helst. 

Nu väntar jag på tåget tillbaka till stan för att sedan bosätta mig på körskolan fram till 17.30. Då först åker jag hem, så jag misstänker att jag kommer fuska rejält med dieten idag, kan behöva sockerkickar när jag ska plugga. Dessutom fick det bli en macka till lunch för en stund sedan. Jag måste skärpa mig, det här håller inte. Ingen morgonrunda blev det heller, blir nog ingen imorgon heller eftersom jag ska iväg då med. Så på torsdag och fredag måste jag ösa på lite. 

Puss 


Taggar: inredning, motion, renovering;

Kommentera inlägget här :