Årets sista dag

publicerat i Livet;
Jag sitter i soffan och har precis duschat, snart så ska jag fortsätta min lilla renovering av mig själv också. Jag ska ju jobba kvällen och efter det svänga förbi hos sväronen och skåla in det nya året med bubbelvatten. Trots jobb och minimalt firande så vill jag piffa till mig lite, nyår är väl ändå glamourens kväll? 
 
Vad har då hänt sen förra årets sista dag? Har jag hållit mina nyårslöften? Ja, två av fyra i alla fall och det är ju alltid nåt. Den här gången tänker jag nog inte ge några tror jag, däremot så tänker jag försöka ha en sockerfri månad (januari). Tack och lov för våran sodastream så jag kan bubbla vatten! 
 
Vad kommer 2015 att bjuda på? Vi kommer att välkomna mini till världen i vår, det är väl det stora. Slottet kommer också att fortsätta fixas till/piffas upp under 2015, lite i taget och sakta men säkert. Plus att planen är att vi ska utöka vårt trädgårdsland. Sen så hoppas jag på några små resor inom Sverige, Göteborg för att hälsa på min morbror med familj bland annat. Sen så hoppas jag såklart på en specifik sak också, men det återstår att se om det blir så, jag lär dock bli minoritet här hemma om det inte blir av. 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Me & My Baby Dolls:

Änskar dig ett GOTT NYTT ÅR!!! <3 Såå spännadne med RUL! Ska ni kolla kön?

Svar: Gott nytt år till dig och familjen! Ja, vi är så nyfikna så vi vill kolla kön :) Just nu är vi säkra på att det är en liten kille.
divinemadness

Kommentera inlägget här :