Datahaveri

publicerat i Livet;
Mannen köpte ju en ny dator i fredags, idag ville den inte ens starta. Surt? Oh ja, han fick åka ner till birsta för att få en ny. Personligen tycker ju jag att han kunde fått en liten dator till sin sambo också eftersom han nu fick en aningen sämre än den han köpte. Det fick han inte... så nu får gärna Mac:en komma hem igen, plus att jag kan få vinna lite pengar så jag också kan köpa en ny dator (som går att spela på), Ace:r mår ju inte så bra. 
 
Jobbet idag flöt på riktigt bra, det var dock lite obehagligt att köra hem i regnet. Det var lite halt fläckvis. Men hem kom jag, som jag sa till en kollega: "Jag är rädd om mig själv, mini och bilen". Jag behövde inte laga maten idag heller, det fixade mannen i mitt liv. Även matlåda åt mig tills imorgon, min nyårssupé blir pyttipanna och stekt ägg... flådigt värre. Mannen får äta för två (tre) hos sina föräldrar helt enkelt. 
 
Nu ligger jag under ett täcke i soffan, blev lite frusen när jag kom hem. Om inte annat så är det ju hög mysfaktor på att bädda ner sig och sånt gillar ju jag. Ett plus är ju att jag får sträcka ut ryggen lite, skönt. Jag ligger ju aldrig på rygg när jag väl går och lägger mig för natten. Fast en större soffa/hörnsoffan/u-soffa skulle ju inte sitta fel, nu har vi ju en tvåsitsig och en tresitsig. 
 
Dags att vara lite social med min stora kärlek, mini följer ju alltid med mig. 

Taggar: Räcervolvon, bebis2015, gravid, jobb;

Kommentera inlägget här :