En helt igenom bra dag

publicerat i Livet;
Sov bättre i natt, trots min nya kudde. Det kanske är en inkörningsperiod? Vaknade i alla fall relativt pigg och smärtfri och det är anledning nog att ha en bra dag. Men jag har varit på bra humör hela dagen faktiskt, även fast jag på förmiddagen inte gjorde mycket vettigt. Eller jo, jag röjde lite i klädkammaren som jag bestämt mig för att göra. Tyvärr får jag fortfarande inte nån ordning på hur jag ska göra med dynorna till utemöblerna. De få ligga under trappen tills vidare helt enkelt. Tanken är ju att det ska bli ett stängt förråd där så småningom. 

På eftermiddagen var jag in till stan, hade inget direkt ärende men gick och kikade lite och gjorde ett riktigt klipp. En söt sommarklänning för 60 kronor! Plus att jag var in på favoritbutiken och köpte turkos dekorsand,det har jag funderat på ett tag och nu blev det av. Jag hittade även förvaringslådor som ska få flytta hem hit och in till klädkammaren så småningom. De hittade jag på Åhléns  och jag kommer nog köpa två eller tre stycken till att börja med. För att förvara både lite sängkläder och förmodligen även julpyntet. Julpyntet förvaras nu i en korg och en bananlåda, inte den smidigaste formen av förvaring om man frågar mig. Bättre med stapelbara lådor, som inte ser ut som rat. 

När mannen slutat jobba så var vi och storhandlade, det behövs ju ibland. Jag fick till och med lov att köpa två nya muggar! Jag älskar koppar, muggar och glas och är oftast belagd med inköpsförbud av den enkla anledningen att det inte finns plats. Men de här kopparna gillade sambon också. 

Sambon har ikväll fortsatt testmåla en taklist så imorgon vet vi om det är värt att måla resten av taket också. Jag har rensat lite i garderoben och varit över till grannens döttrar med en påse. Blir nog en sväng till imorgon. Plus att jag nog ska rensa bland koppar och skor och lämna in på Erikshjälpen eller nåt. Jag behöver inte allt här hemma. 

Nu sitter jag med fötterna i ett fotbad och bara myser. 

Jag älskar mitt liv! 

Taggar: hemmafru;

Kommentera inlägget här :