Ojsan, hela dagen gick visst

publicerat i Livet;
Imorse gav mannen och skruttan mig lite sovmorgon, jag fick sova till 09.20. Det behövde jag eftersom unga fröken vaknade varannan timme i natt och ville ha käk. 

Vi klev upp strax före tio hela familjen (de var kvar i sängen när jag vaknade och kollade på Nyhetsmorgon), och då blev det frukost. Efter att skruttan ätit sin gröt, busat lite och toppat med tiss så sov hon en stund medan mannen åkte iväg med återvinningen. Skönt att få iväg en massa kartonger, det blir lätt mycket skräp så här vid jul. Men nu är det borta. 

Lunch när mannen kommit tillbaka och skruttan vaknat och lekt ett tag igen och efter lunchen var intagen och jag gjort lite mer bärpuré åt fröken (gör ett par omgångar i veckan) så åkte vi in till stan för att kolla på rean, leta födelsedagspresent åt svärfar som fyller imorgon och en av mannens kompisars som fyllde 4 idag. Skruttan passade på att däcka i vagnen inne på H&M så mamman kunde fynda på rean (visserligen gjordes fynden inne på Lindex eftersom det var omöjligt att nå rea-ställen på h&m... folk) 

Hem och tanka fröken, slå in paket och sen iväg på kalas. 

Skruttan och hennes kompis W tog plats vid fikabordet. Båda tjejerna fick smaka grädde och det var en hit. 

När vi kalasat klart blev det en snabbhandling, hem och käka middag och sen vips var det läggdags. Nu ikväll somnade hon i sin egen säng, efter alldeles för lång tid egentligen men hon gjorde det i alla fall. 

Bara läggdags kvar för mannen och mig också. Imorgon väntar födelsedagslunch hos sväronen och sen bara mys här hemma. 

Kommentera inlägget här :