Det går undan i svängarna

publicerat i Livet;
Imorse när jag satt och åt frukost med mannen så ringde min telefon, lätt förvånad svarade jag och det var från bemanningen. Vips hade jag ett jobbpass inbokat och snabbt som ögat klädde jag på mig och gjorde mig klar, jag hade ungefär 40 minuter på mig innan passet började och det tar 30 minuter att köra till jobbet. Hann jag? Självklart. Körde lagligt hela vägen också, kom innanför dörren 08.01 och jag börjar 08.00. Är man bra eller bra? 

Alltså sitter jag på jobbet nu och har två och en halv timme kvar att jobba innan jag tar räcern hemåt igen. Skönt ändå att få ett pass, det händer inte så ofta så jag tackade och tog emot när bemanningen ringde. Några extra kronor är ju alltid välkommet. 

Ikväll ska mannen fortsätta med golvläggandet och vad jag ska hitta på är oklart. Kanske att jag börjar slipa skåpet som ska få en makeover, eller så fortsätter jag med min virkning. Eller så skippar jag allt vad pyssel och fix heter och lägger mig i badet. Vi får se helt enkelt, jag kan ju virka på jobbet nu när vi har det lugnt. 

Puss 

Taggar: arbetslös, gravid, jobb, pyssel, renovering, timvikarie;

Kommentera inlägget här :