Fredag

publicerat i Livet;
Idag har jag haft ont magen precis hela dagen, lite nojig blir man ju. Försökte vila bort det men inte då... Till slut så fick jag kapitulera och kontakta 1177, efter viss påtryckning av mannen ska jag villigt erkänna. De tyckte att jag skulle åka på vårdcentralen. 

Dit åkte vi, fick bara träffa en sköterska som tyckte att jag skulle komma tillbaka efter klockan 19, alternativet var att åka till sjukhuset. Klockan var inte ens 17 så vi åkte mot sjukhuset. Min tanke var väl att det skulle gå ganska fort och att vi skulle vara hemma igen senast 20, fel av mig. Vi kom ganska nyligen hem. 

Det togs en massa prover och det lyssnades på Ärtan. Allt såg bra ut och trots hot om inläggning så fick vi åka hem. Skönt! Dock med order om att komma tillbaka bums om jag fick mer ont, feber eller nåt. Underbar personal var det i alla fall på förlossningen... eftersom jag passerat vecka 22 så är det nämligen dit jag ska vända mig. Nu hittar vi alltså dit också. Förresten, nån som vet om man får välja barnmorska när det är dags? Hon som tog prover på mig var toppen. 

Nåja, ingen fara med varken mig eller Mini så nu ska jag ta och krypa ner i sängen. 

Taggar: Sundsvalls sjukhus, gravid, majbebis, sjukhuset;

Kommentera inlägget här :