En social prick

publicerat i Livet, Signe;
Det bör rimligtvis vara torsdag idag, svårt att hålla koll när man bara är hemma och mestadels i soffan. Ja, ja... det innebär att mannen har en arbetsdag kvar den här veckan och sen är det helg och han finns tillgänglig även dagtid om det är tungt med skruttans lilla mage. Eller okej, lördag går ju eftermiddag och kväll bort men ändå.

Idag har jag (äntligen) haft besök, lillebror kom hit och umgicks. Jag är ju en rätt social varelse och behöver ,trots att jag äntligen fått bli mamma, få umgås med folk. Jag har praktiskt taget varit isolerad sen jag slutade jobba i mars, vilket jag far illa av. Och eftersom Signes mage är bråkig så känns det inte så bra att åka nånstans. Hon kan ju lätt bli hysterisk när det kniper till i magen och att då sitta i bilen utan möjlighet att ta upp och trösta känns jobbigt. Förstår ni mitt dilemma? Jag vill umgås men än så länge vågar jag inte dra iväg långt med lillskruttan om jag är ensam i bilen. 

11:e augusti så måste jag i alla fall, då ska jag träffa dopprästen och han håller till i Sköns församling. Förhoppningsvis vågar jag mig iväg nånstans innan det också, jag måste få interagera med folk annars far jag illa. 

Nu är det läggdags för samtliga här på slottet, hoppas på en bra natt eftersom skruttan haft en bra eftermiddag med både pigga vakenstunder och lugna sovstunder. 

Taggar: hemmafru, lantliv, majbebis, mammaledig, ångest;

Kommentera inlägget här :