Då var vi igång då

publicerat i Livet;
Ja, men den här veckan alltså. Min dag har väl sett ut som de flesta av mina dagar, inga större utsvävningar för min del. Har plockat i gästrummet så det är numera bättre ordning där (prisa Ikea för Hemnes byrån), hur mycket som helst får plats i de lådorna så Minis kläder kan eventuellt få låna en av lådorna i väntan på skötbordet/byrån som ska stå i barnrummet. 

Jag har fixat både frukost, lunch och middag åt mannen i mitt liv. Han kommer inte alltid hem på lunch men det är trevligt när han gör det. Då blir det på nåt sätt lättare för mig också att äta vettig lunch (läs: mat, inte mackor eller liknande). 

Nu ikväll har jag sytt på filten lite grann, borde bli klar imorgon eller på onsdag. I alla fall med att sy ihop alla rutor, sen ska det ju virkas en kant på hela filten också. Men innan Mini kommer och är i behov av filten så kommer jag vara klar och det känns bra. Mannen har jobbat på med Minis rum, det går framåt även där. Han är så bra på alla sätt och vis denna underbara karl som jag delar mitt liv med. 

Nu blir det snart lite kvällsfika och sen blir det nog läggdags, i alla fall för att lyssna på ljudbok och varva ner. Imorgon är det tisdag och det innebär föräldragrupp på eftermiddagen, på förmiddagen är det en vanlig dag för mig, plock och stök. Jag ska inventera mitt tygförråd också, funderar på om det kan vara värt att sy ett babynest, de är ju sjukt dyra att köpa! 

Ni mammor/gravida som läser här: Har ni eller har haft ett babynest? Är det så himla "nödvändigt" som man lätt kan få uppfattning om? Och snälla, lämna en signatur när ni kommenterar. Jag blir sjukt nyfiken när det kommer från anonym, speciellt om ni faktiskt känner mig "på riktigt."

Taggar: gravid, handarbete, hemmafru, majbebis, renovering;

Kommentera inlägget här :