Höstat på altanen

publicerat i Livet;
Idag har jag gjort höst på altanen, jag har alltså tagit bort blommorna där ute. Pelargonerna planterade jag om och tog in, de andra hamnade på komposten. Snart ska väl även stolarna och grillen plockas bort och min kabeltrumma ta plats i ena hörnet och agera bord. Ljung ska planteras i två krukor också, men den måste köpas först. 

Annars då? Jo imorse var vi på öppna förskolan här nere i centrum en sväng. Skruttan var såklart minst där men hon verkade tycka att det var rätt spännande. Vi hade planer på att besöka Kyrkis inne i stan på eftermiddagen men en aktivitet fick räcka, vi skulle ju till sväronen/farfar och farmor och äta middag. Dessutom är det en massa aktiviteter resten av veckan. 

Nu har jag nyss haft lite mammalyx, långdusch, ansiktsmask och nu har jag ett sånt där porplåster på nosen. Kan ju inte vara sunkmorsan hela tiden. Skulle gärna göra nåt åt håret också men vet inte vad. Vikten också såklart, men det blir väl när det blir. 

Igår städade och tvättade vi och idag har mannen fixat vagnsparkering i hallen. Så här snyggt var det länge sen det var här hemma. 

Kommentera inlägget här :