Samtalskontakt och babymassage

publicerat i Livet, Signe;
Idag hade mitt första möte med min samtalskontakt, det kändes bra och hon höll med om att jag inte ska ta medicinen jag fått. Jag blir ju en zombie av den och är garanterat ingen vidare mamma då. Efter det mötet så köpte jag med mig gott kaffe från Gulf (stans bästa latte!) och brassade hemåt där skruttan och pappan/mannen myste på. 

Kaffe för mig och mannen, mat och en liten tupplur för unga fröken och sen iväg igen. Den här gången hela familjen, föräldragrupp med babymassage på BVC. Skruttan hamnade bredvid sin bästis och båda tjejerna hade lite svårt att fokusera på att njuta av massagen, de hade däremot full koll på varandra. 

Efter massagen somnade lillskruttan och sov i nästan två timmar, det var ett litet matuppehåll där i mitten. Jobbigt att få massage tydligen, hon har mest ätit och sovit hela eftermiddagen. 

Min vilda mamman tid idag blev en sväng på Dollar för inköp av nya tvålar. Spanade på gardiner också men inget föll mig i smaken. Hade dock gardiner hemma som fick komma upp i vardagsrummets del som inte är tv-rum. Bytte ju i köket igår så jag ville fixa lite mer. 

Mannen har burit upp alla skivor och imorgon ska han eventuellt hämta två pärlådor som ska agera hyllor i tv-rummet som ersättning för den som ska flyttas upp. 

Jag älskar verkligen att göra om här hemma med små medel. Vårt hem ska kännas personligt och det tycker jag att vi lyckas bra med trots en övervägande del Ikea-möbler. 

Taggar: babymassage, förlossningsdepression, inredning, mammaledig;

Kommentera inlägget här :