Bra jobb, ja visst!

publicerat i Livet;
Imorse när jag åkte mot jobbet så blev skrutt jätteledsen. Usch vad det kändes hemskt i hjärtat. Men hon blir alltid upprörd efter frukost när man ska byta från den kladdiga pyjamasen (äter bäst om hon får äta själv, yoghurt är rätt kladdigt). Hon hade blivit på bättre humör så fort hon fått på sig kläder igen, karln uppdaterade den lätt ångestnojiga morsan via sms. 

Men tur att jag har ett bra jobb och en bra kollega i helgen. Jag frågade om det var okej att hon tog de momenten där det fanns risk att min brutna tå skulle slå i eller så. Det gjorde hon, tack och lov. Vi fick dock revidera våra planer för dagen, vår tanke var att gå på utflykt (typ en mil tur och retur) men stället vi skulle till hade stängt idag. Typiskt! Ja, jag har ont i tån men jag kan gå. 

Vi fick dagen att gå ändå och jag hann med att pyssla lite också. Mitt nästa projekt till Signes kök är en banan, hinner nog kanske klart imorgon. Sen blir det nog eventuellt en morot och en varmkorv, hon jag jobbar hos tycker att jag är knäpp men det struntar jag i. 

Imorgon är sista schemalagda dagen, hoppas på en bra sådan. Och att tån pallar, för efter dagens 13 timmar så gör den ONT. 

Nu väntar två veckors mammaledighet och dagisinskolning och sen är det ut i arbetslösheten igen. 

Kommentera inlägget här :