En dag med skrutt

publicerat i Livet;
Vi samsover större delen av natten och imorse vaknade skrutt före oss vuxna. Jag öppnade ögonen och då klättrade skrutt genast över mig och gled ner på golvet. Då var det dags att kliva upp. 

Karln i huset åkte till jobbet och jag och skrutt satte oss i soffan och kikade på barnprogram:

Självklart skulle även Dadda (babblarna) vara med. 

Efter frukosten så fortsatte vi med soffmys och bamseböcker en stund. Vi tar igen mystid vi missat när jag jobbat mycket. 

Vi hann med att måla, bygga med klossar, leka med skrutts spis och en massa kramar på förmiddagen. Och en massa klättrande på möblerna. Sen hemgjord pizza till lunch innan både skrutt och mamman la sig och sov middag. Så skönt. 

Eftermiddagen spenderade vi på Kyrkis, åkte ruschkana, sjöng, hoppade studsmatta, fikade och kramades. När vi kom hem så satte sig den lilla konstnären och målade: 

Mamman lagade mat under tiden. 

Sen anlände karln i huset och vi käkade middag, skrutt surrade dock mer än vad hon åt. Lek, dusch för mamman, disk och sen gröt och god natt för skrutt. 

Efter hon somnat så blev det kvällsfika även för oss vuxna och Historieätarna på tv. Men nu ska jag gå upp och bädda ner mig i sängen. Slökika på BBC och sen sova. Imorgon kickar min 6 dagars vecka igång.

Kommentera inlägget här :