Kalasdag

publicerat i Livet;
Idag har jag och Signeskrutt varit och firat hennes fyrmänning som fyllt ett år. Fullt ös på både skruttan och Ture, han går för fullt och skruttan hasade/halvkröp med hög hastighet. Motivationen till förflyttningen var 86 cm Sepänmaa, att haka på honom var mycket spännande. 

Det sötaste jag nånsin sett var när fyrmänningen gick fram till Signe och kramades och skrutt goade tillbaka. Man blev ju nästan tårögd! Hoppas på att de ska ha mycket glädje av varandra framöver också och kramas mycket. Sen åt de varsin fruktklämmis sittande bredvid varandra vid köksbordet, goknopparna. 

När jag och skruttan kommit hem så slappade vi ett tag innan mannen kom hem och vi begav oss till lilla K för middag hos sväronen. Där blev det öring, de vet hur man ska flörta med mig via maten helt klart. Vi åkte hemåt i lagom tid för att fixa kvällsgröt åt unga damen. Sen somnade hon gott efter en fullspäckad dag. 

Jag och mannen har fredagsmys med tända ljus, gurka med dip och citronvatten (för mig, mannen dricker nån cider). Jag har målat lite i min bok också. 

Men nu ska jag krama på mannen i mitt liv lite innan det är dags att slå igen de ljusblå. 

Taggar: familj, kalas, kärlek, mammaledig, släkt;

Kommentera inlägget här :