Jobb, glass och virkning

publicerat i Livet;
Jobbade till halv fyra idag men dagen gick väldigt fort. Skönt med såna arbetsdagar. Eftersom jag jobbar som personlig assistent så hittar vi ju på saker ibland, idag var en sån dag. 

Jag och brukaren bestämde redan igår att vi skulle äta glass i solen idag om det var fint väder, och det var det ju. Så sagt och gjort, jag kollegan och brukaren gick ut i solen efter lunch och njöt av varsin glass och av solen såklart. Så härligt. 

Jag fortsatte på mitt virkprojekt, alltså att tillverka egna "maträtter"/ingredienser till skruttan. Idag blev det en brödskiva. Den är inte klar än så bild kommer en annan dag. Ägget jag virkade igår fick lillskruttan imorse och det blev godkänd. Hon har haft det i sin lilla stekpanna och hon har smaskat på det. Kul att man lyckas göra nåt bra. 

Damen sover, mannen tog nattningen eftersom vi (jag) har bestämt att vi ska sluta amma och alltså blir det ingen god natt slurk. Jag vet ju att jag skulle ge med mig om damen verkligen visar att hon vill ha tissen. Så mannen fick natta ikväll. Dessutom så tycker jag att det känns så elakt att vägra henne tissen, det är faktiskt med sorg i hjärtat som vi valt det här som lämpligt tillfälle. 

Nu ska jag leta reda på nåt kvällsfika och sen gå och lägga mig. Dagpass imorgon igen. 

Kommentera inlägget här :