Semester!

publicerat i Livet;
Mitt sommarschema är nu så gott som slut och jag har semester tills på måndag då jag är mammaledig igen. Så nu laddar vi för vår första semester som familj. Ja, vi tar ju med pappa den här gången dock men ändå. 

När jag kom hem från jobbet så sov skrutt så jag hann med att Skype:a med min morbrors fru och min mormor lite grann innan damen vaknade och fick mellis. 

Sen gick vi ut en sväng, mannen städade bilen och flyttade skrutts stol till framsätet. Vi ska testa under helgen hur det går att ha henne där. Självklart är airbagen urkopplad, det var den redan när vi köpte dieselDoris. Bilen är nu ren och snygg, invändigt i alla fall. 

Mannen stod för middagen idag, fyllda köttfärsbiffar, smörsteka kantareller och potatismos. Så gott! Efter maten så åkte vi in till stan en sväng, lite sista minuten inköp och så svängde vi förbi en kyrkismamma för att låna en resematstol åt skrutt. Har jag sagt hur bra Kyrkis är? 

Damen sover, jag har packlistan i skallen, mannen är nyrakad och vi är så gott som redo. Packa gör vi imorgon, vi ska inte hämta upp pappa förrän 12 i Sundsvall så vi har gott om tid eftersom Signe gör morgon strax innan han med hornen fått på sig tofflorna. 

Så det är väl bäst att avrunda här och gå och lägga sig. 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Hoppsan, hoppsan....
Hoppas ni får en skön semester, vi tänkte "göra" Älandsbro i morgon... Men vi får väl fler chanser!
/Karin & Affe

Svar: Attans då, men ni kan ju göra en sväng till Blå portens loppis i Älandsbro ändå. Vi kommer bo kvar så fler chanser för besök finns :)
divinemadness

Kommentera inlägget här :